onsdag, november 18, 2009

Lesbiskaföräldrar

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6142407.ab

Om det är så att två kvinnor är minst lika bra föräldrar som en av varje kön tycker jag det är JÄTTEBRA!!!
Det viktiga är inte vilket kön man har utan hur man tar hand om sina barn och hur man uppfostrar dem. Dessutom har homosexuella par störe press på sig att vara bättre föräldrar.

Medans heterosexuellaföräldrar kan behandla sin barn som skit, fast det tycker många är mer okej eftersom de är naturliga familjer.

Om barn till homosexuella blir illa behandlade av samhället, andra barn och föräldrar beror det på sådana som personer som sänder ut negativa signaler till folk i din om givning.
Det är inte de homosexuellas fel om deras barn får det jobbigt i samhället det beror på hur andra människor behandlar dessa barn.

Dessutom blir även "heterobarn" illa behandlade ute i samhället....vems fel är det?
Jag anser att det är själviska, tångsynta och rädda människor som inte vågar se att alla människor är lika mycket värda. De lär sina barn och andra i deras omgivning att bli onda elaka människor. De lär sina barn att trycka ner andra och behandla andra illa.

Det gäller inte bara barn till homosexuella utan även, invandrare, tjejer, handikappade och många fler "grupper" i samhället.

Inga kommentarer:

Om mig

Mitt foto
Socialist och feminist! Halmstadbo sedan 20080901, kommer från Vislanda i Småland. Blivande folkhälsovetare. Vänsterpartist sedan januari 2007 med en önskan om att förändra världen. Kunskap är makt!

Bloggintresserade