fredag, februari 19, 2010

Missat min första tenta

Jag har missat min första tenta i dag. Jag skulle skriva tenta i dag. Men blev sjuk. Jag har magkatarr troligen.

Var på lasarettet i förra veckan och läkaren jag träffade tror jag har magkatarr. Har ätit medicin sedan förra veckan men har ändå haft besvär.

I dag på morgonen hade jag så ont att jag inte kunde ligga kvar i sängen. Provade att ta ett varmt bad. Blev bättre.
Fast när jag kom upp från badet mådde jag ur dåligt. Spyfärdig och svinfärdig. Hann inte in i sovrummet för att lägga mig innan jag spydde. Men det var så skönt när jag väl kunde lägga mig. Ganska snart mådde jag bättre och kunde börja plugga till tentan.
När jag väl steg upp blev jag dålig igen. Sedan blev det bara värre och värre.
Insåg att det inte skulle bli någon tenta för min del. Då var jag så dålig att jag inte orkade bry mig. Innan har det alltid blivit bättre efter att jag spytt, men i dag var det annorlunda.
Inte ens när jag hade spytt en gång till blev det bättre.
Först en och en halv timma senare blev det lite bättre.
Fick en annan sorts medicin av läkaren jag träffade i dag.

Träffade två väldigt trevliga personer på vårdcentralen i dag. Då blir jag verkligen glad. Det är viktigt att vara trevlig mot andra människor speciellt sjuka och personer i beroendeställning.

Ska skriva tentan den 1 april, en vecka efter ordinarie tenta i delkurs två. Missar därför föreläsningen den dagen. Verkligen synd. Jag gillar föreläsningar. Lär mig så mycket mer av dem en bara läsa i boken.

Men jag är glad att det finns fler tillfällen än ordinarie tentatillfälle att skriva tentan!

Inga kommentarer:

Om mig

Mitt foto
Socialist och feminist! Halmstadbo sedan 20080901, kommer från Vislanda i Småland. Blivande folkhälsovetare. Vänsterpartist sedan januari 2007 med en önskan om att förändra världen. Kunskap är makt!

Bloggintresserade