onsdag, december 16, 2009

Måste göra något åt mitt liv

Jag är inte nöjd med mitt liv.

Det är ensamt och tomt.

Jag är fylld med sorg och saknad.

Men jag vet inte vad det är jag behöver...

Jo det vet jag.
Jag behöver ett riktigt liv.

Jag behöver vänner, riktiga vänner.

Fast då krävs det att jag förändras.
Inte bara med det rent praktiska utan på insidan också.

Jag är nog fylld med hat och besvikelse också.

Borde göra en verksamhetsplan för 2010 över mitt liv också. Den verksamhetsberättelsen skulle vara intressant att läsa årsskiftet 10/11.
Men vem ska granska den?

3 kommentarer:

Carina sa...

Maria!
Här har du en vän i alla fall. Om du vill ha mig.

Lotta sa...

Ja, visserligen så är det bra sätt att göra en verksamhetsberättelse och jag tror nog att du har fler vänner än vad du tror men håller samtidigt med dig, det är de där riktiga vännerna som gäller och jag hoppas att jag också kan finna det så småningom...
Lotta

Paulina sa...

Vet du vad det jobbiga är? Det jobbiga är - precis som när man var liten - att säga "får jag vara med", d.v.s. att våga ta det där steget där man riskerar att bli ratad. "Äh! Folk har väl sitt eget! De har inte tid med mig!" Ibland är det sant, det där, men inte alltid.

Det finns lyhörda människor. Det finns människor med fingertoppskänsla som gärna bjuder in kanske både dig och mig... Men jag håller med dig; de är jävligt svåra att hitta!

Kom igen nu! Låt oss göra bort oss, du och jag! Låt oss säga "snälla, vi kan väl få vara med?". Kanske får vi inte det. Kanske får vi det inte – men det är ju som i politiken; man måste åtminstone våga tro på att det kan gå.

Kram

Om mig

Mitt foto
Socialist och feminist! Halmstadbo sedan 20080901, kommer från Vislanda i Småland. Blivande folkhälsovetare. Vänsterpartist sedan januari 2007 med en önskan om att förändra världen. Kunskap är makt!

Bloggintresserade